top of page

Automatisering

Sugar-Valley-Oxilife.jpg
vista-pool.jpg

Zwemmen zonder omkijken!

Volledig automatisering systeem voor uw zwembad. U kunt waar dan ook ter wereld, uw eigen zwembad controleren en regelen of bijsturen. Simpelweg via uw smart Phone, laptop, tablet of PC. Bekijk de status van de chloor, pH en temperatuur waardes en pas deze op afstand aan. Kijk of u de zwembad-verlichting heeft uit gedaan en of de zwembadafdekking dicht is.

 

Ook wij houden uw zwembad in de gaten en kunnen indien nodig, op tijd in grijpen bij afwijkende waardes. U ontvangt geheel automatisch een e-mail indien er een spontane verandering van de waterkwaliteit wordt geregistreerd. In het geautomatiseerde logboek kunt u eenvoudig tot een minuut terug kijken naar de waardes van uw zwembad.

 

Voordelen

Bespaar geld, tijd en...

Minder onderhoud omdat wij problemen kunnen analyseren, oplossen en aanpassen zonder dat we naar uw zwembad hoeven te komen!

 

Tover een oud zwembad om in een nieuwe modern zwembad…

Dit systeem kan bij 99% van de bestaande zwembaden worden geïnstalleerd!

 

Bespaar tot 80% op uw energierekening...

Door gebruik te maken van de allernieuwste Intelliflow zwembadpomp, bespaart u tot maximaal 80% op uw energie rekening. op een zwembad met een afmeting van 8,00 x 5,00 x 1,5 meter geeft deze pomp een besparing van ca € 580,00 per seizoen!!!

 

Besparing van uw waterrekening...

Door een vele lager filtersnelheid, betere dosering van chemicaliën (o.a. chloor en pH) hierdoor minder vaak en minder lang terugspoelen van uw filter.

 

Gemakkelijk te gebruiken...

En in staat om alle zwembad parameters, instructies en timers te bedienen en het logboek van het zwembad bij te houden.

 

Interesse bel ons voor een demonstratie, of offerte.

 

bottom of page