top of page

Zwembad lamellen afdekking

Volautomatische zwembadafdekking

Zwembad & Zo is Partner van de zwembadafdekkingen van Aquadeck. Een firma welke zijn sporen heeft verdiend in de markt en die bij ons om de hoek zit. Zo bieden wij u een zeer snelle levering, maar ook service van deze kwaliteits lamellenafdekking.

 

De zwembadafdekking van Aquadeck openen en sluiten in een handomdraai. Een druk op de knop van uw afstandsbediening of van het bedieningspaneel is genoeg om de afdekking van uw zwembad te bedienen. U kiest voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

 

Aquadeck zwembadafdekking, inbouw of opbouw

U kunt een zwembadafdekking van Aquadeck op verschillende manieren in uw zwembad integreren. Inbouw in uw zwembad is mogelijk. Bij deze optie komt de esthetiek optimaal tot haar recht. U kunt ook kiezen voor een opbouw constructie. Veiligheid en gebruiksgemak zijn dan eveneens gegarandeerd. De zwembadafdekkingen kunnen bij nieuw aan te leggen zwembaden toegepast worden, maar ook bij bestaande zwembaden.

 

Lamellen voor zwembadafdekkingen

De lamellen van zwembadafdekkingen van Aquadeck zijn verkrijgbaar in PVC en in polycarbonaat. De PVC-lamellen zijn beschikbaar in de kleuren wit en grijs. De lamellen sluiten hierdoor perfect aan bij de door u gewenste stijl. De polycarbonaat-lamellen – die slagvaster zijn en een nog langere levensduur hebben - zijn verkrijgbaar in transparant, Solar, Metalic solar, Graphite solar en Platinum solar. De zwembadafdekkingen van Aquadeck® vormen voor elk zwembad een veilige, stijlvolle, energiebesparende en duurzame afdekking.

 

Korte levertijd zwembadafdekkingen

De vakmensen van Aquadeck construeren elke zwembadafdekking perfect op maat. Ook voor bijvoorbeeld ronde baden produceert Aquadeck perfecte maatwerk afdekkingen. Wij produceren uw zwembadafdekking binnen 14 werkdagen, zodat u al heel snel kunt profiteren van uw stijlvolle zwembad-afdekking.

 

Garantie

Op Polycarbonaat lamellenafdekkingen verstrekken wij een garantie van maar liefst vijf jaar na de aflevering. Op PVC lamellen en motoren twee jaar na aflevering.

bottom of page