top of page

Automatisering

Sugar-Valley-Oxilife.jpg
vista-pool.jpg

Zwemmen zonder omkijken!

Volledig automatisering systeem voor je zwembad.
Je kunt waar dan ook ter wereld, je eigen zwembad controleren en regelen of bijsturen. Simpelweg via je smart Phone, laptop, tablet of PC. Bekijk de status van de chloor, pH en temperatuur waardes en pas deze op afstand aan. Kijk of je de zwembad-verlichting heeft uit gedaan en of de zwembadafdekking dicht is.

 

Ook wij houden het zwembad in de gaten en kunnen indien nodig, op tijd in grijpen bij afwijkende waardes. Je ontvangt geheel automatisch een e-mail indien er een spontane verandering van de waterkwaliteit wordt geregistreerd. In het geautomatiseerde logboek kun je eenvoudig tot een minuut terug kijken naar de waardes van het zwembad.

 

Voordelen

Bespaar geld, tijd en...

Minder onderhoud omdat wij problemen kunnen analyseren, oplossen en aanpassen zonder dat we naar het zwembad hoeven te komen!

Chloorvrij zwemmen!

Met onze Sugar Valley Oxilife, maken we chloorvrij zwemmen mogelijk.

Met maar 1 gram zout, maakt de SugarValley Oxilife een einde aan nare chloorluchten, geïrriteerde ogen, en alle verder nadelen van chloor.

Geniet van kristal helder water wat ook nog eens veel beter voor de huid, het milieu en de omgeving is.

Ook is dit systeem veel goedkoper in jaarlijks gebruik, je hebt alleen zout nodig, en geen duren chloortabletten en andere chemicalien.

Onze klanten zijn zeer te spreken over dit systeem.

Bespaar tot 80% op uw energierekening...

Door gebruik te maken van de allernieuwste DAb E-swim zwembadpomp, bespaart je tot maximaal 80% op de energie rekening. Op een zwembad met een afmeting van 8,00 x 4,00 x 1,5 meter geeft deze pomp een besparing van ca € 580,00 per seizoen!!!

 

Besparing van uw waterrekening...

Door een vele lager filtersnelheid, betere dosering van chemicaliën (o.a. chloor en pH) hierdoor minder vaak en minder lang terugspoelen van uw filter.

 

Gemakkelijk te gebruiken...

En in staat om alle zwembad parameters, instructies en timers te bedienen en het logboek van het zwembad bij te houden.

 

Interesse bel ons voor een demonstratie, of offerte.

 

bottom of page